Kozijnen vervangen

   
Misschien zult u niet zo gauw denken aan een bouwbedrijf als uw kozijnen aan vervanging toe zijn. Maar juist daar zijn wij erg goed in. Heeft u oude kozijnen en betaalt u teveel aan stookkosten, dan zijn uw kozijnen aan vervanging toe. Heeft u nog enkel glas, dan isoleren uw kozijnen slecht. U zult last van tocht en warmteverlies hebben. Daardoor gebruikt u meer verwarming om uw huis comfortabel warm te houden. U loopt ook het risico op vocht- plekken. Ramen beslaan gemakkelijk en u heeft over het algemeen een vochtig huis. Als u dit bekend in de oren klinkt, dan is het tijd om contact op te nemen met RBouw.

Vervangen of herstellen?

Heeft u houten kozijnen, dan zouden we ook uw kozijnen of deuren misschien kunnen herstellen. Nieuwe delen aanbrengen en uw ramen voorzien van HR++ glas. Is dit niet mogelijk, dan kunnen wij uw kozijnen vervangen door houten, aluminium of kunststof kozijnen.

 

Hang- en Sluitwerk

Wij kunnen ook uw bestaande deuren en kozijnen voorzien van nieuw hang- en sluitwerk. Daarmee maakt u uw woning een stuk veiliger. Wij gebruiken uitsluitend inbraakwerend hang- en sluitwerk die voldoet aan het politiekeurmerk.

Houten, aluminium of kunststof kozijnen?

Als u niet meer de ladder op wilt om uw kozijnen van nieuwe verf te voorzien, dan zijn kunststof kozijnen geschikt voor u. Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en hebben ook een lange levensduur. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen ook te verkrijgen in houtlook. Dit houdt in dat de kozijnen van kunststof zijn, maar eruit zien als houten kozijnen. Dus ook prima toe te passen bij een oudere woning. Gemiddeld hebben kunststof kozijnen een levensduur van 50 jaar. Gaat het om een schuifpui of wilt u een industriële uitstraling, dan is aluminium zeer geschikt. Gaat u voor een natuurlijk materiaal, dan komen houten kozijnen in aanmerking. Elke situatie is anders en daarom geven we graag een goed advies.

Ook een bouwproject in gedachten? 

Vrijblijvende advies

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

R Bouw

Ennestraat 26
7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

Telefoonnummer: 06-34111405
E-mail: info@rbouw.nl

KvK nr: 55166059
BTW nr: NL001649455B52

Algemene voorwaarden