R Bouw, net dat beetje extra

Méér doen dan bouwen alleen, dat is waar wij voor staan. Wij zijn een totaal dienstverlener, die midden in de maatschappij staat en op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt. Tijdens het hele proces van bouw of verbouw begeleiden wij de klant en regelen alles, uitgaande van elke unieke situatie bij elke klant.

R Bouw is een familiebedrijf dat ‘groot is geworden door klein te blijven’. Op basis van een aantal kernwaarden zorgen wij ervoor dat wij voor u de beste bouwoplossing bieden. Betrokkenheid, dienstverlenendheid en samenwerking vormen de basis.

Betrokken

Betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn een belangrijke succesfactor voor het slagen van ieder project. Ons uitgangspunt is dan ook om mee te denken met de klant en net iets meer te doen dan gevraagd.

Dienstverlenend

Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Vakmanschap, oog voor details en het ontwikkelen van vaardigheden worden beloond en het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend.

Samen bouwen

Goed samenwerken is voor ons bedrijf een vanzelfsprekende vaardigheid. Niet alleen medewerkers onderling moeten samenwerken, maar ook met de klant moet worden samengewerkt. Alleen door naar de klant te luisteren en passende oplossingen te bieden is er sprake van een geslaagd project. Bij samenwerken hoort een grote mate van vertrouwen in elkaar.

Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘R Bouw, net dat beetje extra’.

 

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

R Bouw

Ennestraat 26
7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

Telefoonnummer: 06-34111405
E-mail: info@rbouw.nl

KvK nr: 55166059
BTW nr: NL001649455B52

Algemene voorwaarden