R Bouw: Net dat beetje extra


Een verbouwing bestaat vaak uit diverse werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan loodgieterswerk, zoals waterleidingen, rioleringen, maar ook stucwerk, elektrowerk en bijvoorbeeld schilderwerk.  Indien de werkzaamheden bij de verbouwing horen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van sanitair of het schilderen van de kozijnen van een nieuwe aanbouw, dan doen wij dit vaak in eigen huis.

Indien het grotere klussen zijn, zoals het vervangen van een groepenkast, huren wij daar specialisten voor in. Voor u als klant betekent dit dat u daar geen omkijken naar heeft, wij doen het gehele projectmanagement en dit betekent dat u ook maar één aanspreekpunt heeft.

 

Direct een offerte voor een mooie badkamer 

Keukenrenovatie

Een keuken blijft vaak jarenlang goed, maar misschien wilt u geen hele keuken vervangen en denkt u meer aan renovatie. Dit kan een handigere indeling zijn, een moderne look of juist nostalgisch. Bij keukenrenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen alles aanpassen of vervangen.

Graag komen wij bij u thuis om samen de wensen te bespreken en aan passende oplossingen te werken. Wij brengen uw keukenwensen in kaart. Zo kunt u kiezen voor het vervangen van de fronten of voor een mooi nieuw werkblad van bijvoorbeeld natuursteen.

Aanpassingen in de kastjes behoort ook tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe indeling of het vervangen van bestaand tegelwerk, wij bespreken dit graag met u.

Direct een offerte voor een mooie badkamer 

Vrijblijvende advies

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

R Bouw

Ennestraat 26
7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

Telefoonnummer: 06-34111405
E-mail: info@rbouw.nl

KvK nr: 55166059
BTW nr: NL001649455B52

Algemene voorwaarden