Bouwbedrijf regio Diepenveen

Welkom bij R Bouw. Wij zijn een bouwbedrijf in de regio Diepenveen. R Bouw is een familiebedrijf dat staat voor een professionele, persoonlijke samenwerking. Wij luisteren en denken mee met onze klanten. U heeft uw ideeën en wensen die wij graag combineren met onze kennis en ervaring De klant staat altijd centraal en wij zetten ons in voor kwaliteit en een eindresultaat waar u helemaal tevreden mee bent.

Wij leveren u het complete pakket. Of u nu uw huidige woning wilt veranderen, muren door wilt breken of een stuk wilt aanbouwen. Bijna alles is mogelijk. Van het grove werk tot de fijne afwerking, wij zorgen ervoor dat de hele verbouwing een succes wordt. Zo installeren wij zelf uw badkamer en keuken, leggen we vloeren en nemen wij zowel het schilderwerk als het stucwerk voor onze rekening. Ook uw loodgieterswerk en elektra horen bij het totaalplaatje. Als laatste kijken we ook naar de isolatie van uw woning.

 

Ook een bouwproject in gedachten? 

Waarom kiezen voor R Bouw

 

• Wij zijn persoonlijk betrokken bij elk project.
• Wij hebben al een jarenlange ervaring in het verbouwen.
• U kunt bij ons terecht met al uw vragen en u krijgt deskundig advies.
• Goede communicatie
• Wij maken duidelijke afspraken en komen die ook na.
• Wij hebben oog voor detail.
• Wij bieden vakmanschap voor een betaalbare prijs.

 

Keukenrenovatie Diepenveen

 

Een keuken blijft vaak jarenlang goed, maar misschien wilt u geen hele keuken vervangen en denkt u meer aan renovatie. Dit kan een handigere indeling zijn, een moderne look of juist nostalgisch. Bij keukenrenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen alles aanpassen of vervangen.

Graag komen wij bij u thuis om samen de wensen te bespreken en aan passende oplossingen te werken. Wij brengen uw keukenwensen in kaart. Zo kunt u kiezen voor de openstaande fronten vervangen of voor een mooi nieuw werkblad van bijvoorbeeld natuursteen. Aanpassingen in de kastjes behoren ook tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe indeling of het vervangen van bestaand tegelwerk, wij bespreken dit graag met u.

Vrijblijvende advies

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwe schuur of stal bouwen in Diepenveen


Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Diepenveen die voor u een nieuwe schuur, kapschuur of stal kan bouwen? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuren met een landelijke en sierlijke uitstraling. Het vak van timmerman zit in ons bloed. R bouw heeft veel ervaring op het gebied van bouwen van houten gebouwen. 
Onze schuren plaatsen wij vaak op een harde ondergrond zoals een betonnen fundering,
zodat kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid zijn gewaarborgd.

Ook kunnen wij diverse houtsoorten naar uw wens toepassen. Voor een mooie en robuuste uitstraling gebruiken wij eiken of douglas.
De binnenzijde van de wanden kunnen afgetimmerd worden. Het is mogelijk om de binnenmuren op te trekken met metselwerk.

Badkamer verbouwen in Diepenveen

Vroeger was een badkamer vooral een functionele ruimte. Tegenwoordig is een badkamer de ruimte in uw huis waar u heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Bij R Bouw hebben wij veel ervaring in het verbouwen van badkamers. Wij doen er alles aan om samen met u een badkamer te realiseren waar u helemaal tot rust komt.

Als u de verbouwing door ons wilt laten uitvoeren beginnen wij met het bespreken van uw wensen. Heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt of kunnen wij u stap voor stap adviseren? Wat vindt u mooi? Wat voor stijl moet uw nieuwe badkamer hebben? Is wat u wilt ook haalbaar? Wij bespreken naast al u wensen ook de praktische informatie met u.

Voor meer informatie over badkamers klik hier.

 

Veranda’s & Terrassen Diepenveen

  
Wilt u ook een terrasoverkapping in Diepenveen laten plaatsen door R Bouw? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Veranda’s kunnen bijvoorbeeld zowel dicht als open geheel op maat worden gemaakt. 
Wilt u een terrasoverkapping met een glazen dak of wilt u uw dak automatisch open of dicht kunnen doen? 

R Bouw

Ennestraat 26
7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

Telefoonnummer: 06-34111405
E-mail: info@rbouw.nl

KvK nr: 55166059
BTW nr: NL001649455B52

Algemene voorwaarden