werk rbouw

Ook een bouwproject in gedachten? 

Betrouwbaar verbouwen begint bij R Bouw

Wij leveren u het complete pakket. Of u nu uw huidige woning wilt veranderen, muren door wilt breken of een stuk wilt aanbouwen. Bijna alles is mogelijk. Van het grove werk tot de fijne afwerking, wij zorgen ervoor dat de hele verbouwing een succes wordt. Zo installeren wij zelf uw badkamer en keuken, leggen we vloeren en nemen wij zowel het schilderwerk als het stucwerk voor onze rekening. Ook uw loodgieterswerk en elektra horen bij het totaalplaatje. Als laatste kijken we ook naar de isolatie van uw woning.

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor we beginnen met de verbouwing, helpen wij u met het opstellen van uw verbouwings-plannen. Wij geven u advies op maat en denken met u mee. Samen bekijken we alle mogelijkheden voordat we een definitief verbouwingsplan opstellen. Heeft u vragen over isolatie of vochtproblemen die opgelost moeten worden? Ook voor deze klussen kunt u ons inhuren terecht.

R Bouw werkt voornamelijk voor particulieren. Voor elk bouwklus leveren wij werk op maat voor een eerlijke prijs. Wij werken door tot onze klanten tevreden zijn en streven naar het beste eindresultaat.

Kwaliteit, vakmanschap, service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij enkel met de beste materialen en grondstoffen.

Vrijblijvende advies

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

R Bouw

Ennestraat 26
7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

Telefoonnummer: 06-34111405
E-mail: info@rbouw.nl

KvK nr: 55166059
BTW nr: NL001649455B52

Algemene voorwaarden