Veranda’s & Terrassen

Wilt u graag een terrasoverkapping laten plaatsen in uw tuin? Bent u op zoek naar de verschillende mogelijkheden? Op deze pagina vind u meer informatie over wat R Bouw voor u kan betekenen. Door het laten plaatsen van o.a. een veranda of serre betrekt u uw tuin meer bij uw huis. Maar het heeft nog een ander voordeel: uw woning zal in waarde vermeerderen.

Wilt u ook een terrasoverkapping laten plaatsen door R Bouw? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Veranda’s kunnen bijvoorbeeld zowel dicht als open geheel op maat worden gemaakt. Wilt u een terrasoverkapping met een glazen dak of wilt u uw dak automatisch open of dicht kunt doen?

Veranda’s

Veranda’s komen voor in veel verschillende soorten en maten, U kunt een veranda zo luxe of juist simpel mogelijk laten maken als u zelf wil. Hierdoor kunnen ook de prijzen erg uit één lopen.

Om u een indruk te geven ziet u hieronder een lijstje met de soorten veranda’s die wij voor u kunnen plaatsen:

 • Eenvoudige houten veranda
 • Klassieke variant
 • Moderne variant
 • Losstaande of vrijstaande veranda
 • Veranda tegen woning aan
 • Aluminium \ Kunststof
 • Dichte of open terrasoverkapping
 • Veranda met windscherm

Serre bouwen

Wilt u meer licht in uw woning? Dan is het laten bouwen van een glazen serre misschien iets voor u. Er zijn verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden.

 • Aluminium
 • Hout
 • Helemaal van glas

Serres bestaan voor het grootste gedeelte uit glas en kunnen dicht en geheel open geplaatst worden. R Bouw helpt u graag met het uitkiezen van de juiste materialen voor uw serre.

  Nieuwe schuur of stal

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een nieuwe schuur, kapschuur of stal kan bouwen? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuren met een landelijke en sierlijke uitstraling. Het vak van timmerman zit in ons bloed. Rbouw heeft veel ervaring op het gebied van bouwen van houten gebouwen.

  Onze schuren plaatsen wij vaak op een harde ondergrond zoals een betonnen fundering, zodat kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid zijn gewaarborgd.

  Ook kunnen wij diverse houtsoorten naar uw wens toepassen. Voor een mooie en robuuste uitstraling gebruiken wij eiken of douglas. De binnenzijde van de wanden kunnen afgetimmerd worden. Het is mogelijk om de binnenmuren op te trekken met metselwerk.

  Regels

  Meestal hoeft u voor het laten plaatsen van een terrasoverkapping geen vergunning aan te vragen. Een veranda mag niet groter zijn dan de helft van uw tuin. Ook voor de hoogte van de veranda zijn er regels. Meestal is dit geen probleem. Heeft u na het lezen van deze informatie interesse of vragen?  Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

   Vrijblijvende offerte

   Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verbouwing? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

   R Bouw

   Ennestraat 26
   7439AJ Steenenkamer (Bij Deventer)

   Telefoonnummer: 06-34111405
   E-mail: info@rbouw.nl

   KvK nr: 55166059
   BTW nr: NL001649455B52

   Algemene voorwaarden